Χρονια Πολλα - : Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της.. Χρονια πολλα για τα γενεθλια σου. Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου τα όνειρά σου οι ευχές μου. Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Βρίσκεται στην τέλος μια λέξης και σε οριμένες περιπτώσης φανερώνει το νόημα αυτής, π.χ.

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χιλιάδες ευχές με όλη μου την αγάπη για σένα. Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα!!! Η αγάπη μου να σε συντροφεύει για πάντα! And see at χρονιά & at χρόνια. Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο.

χρονια πολλα για γιορτη
χρονια πολλα για γιορτη from www.altakarta.gr
Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα!!! Βρίσκεται στην τέλος μια λέξης και σε οριμένες περιπτώσης φανερώνει το νόημα αυτής, π.χ. 100,423 likes · 1,133 talking about this. Κοιτάζομαι στο καθρέφτη και χαμογελάω. Χρόνια πολλά στον κωνσταντίνο και την ελένη για τη σημερινή εορτή. Χρόνια πολλά χρόνια να έρθεις περιμένω τόσα χριστούγεννα σωπαίνω και πέφτει χιόνι πάντα μέσα στην καρδιά. Μονάχα θα σου ευχηθώ, χαμόγελο να ΄ναι η ζωή σου όλη! Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα.

Χρόνια πολλά σου λέω να ζήσεις!!!

Πρωτοχρονιά έλα την πόρτα να χτυπήσεις ούτε λεπτό να μην αργήσεις αυτή θα είναι η τυχερή μου η χρονιά. Μ' αγιόκλημα πολύχρωμο θα φτιάξω γαϊτανάκι να τριγυρίζεις γύρω του και να σκορπάς αγάπη. Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε μαντινάδες για γενέθλια και ευχές γενεθλίων για τα χρόνια πολλά. Ευχόμαστε ο κύριος να σας δίνει υγεία, ευτυχία, σύνεση, αγάπη και χρόνια πολλά σε όλους εντός και εκτός ελλάδος. Ομορφιά μου σου εύχομαι να τα χιλιάσεις. Ο κάθε χρόνος περνάει απο πάνω σου όπως το αεράκι ανάμεσα απο. Η αγάπη μου να σε συντροφεύει για πάντα! Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα!!! Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα. Χρόνια πολλά χρόνια να έρθεις περιμένω τόσα χριστούγεννα σωπαίνω και πέφτει χιόνι πάντα μέσα στην καρδιά. Χρόνια πολλά στον κωνσταντίνο και την ελένη για τη σημερινή εορτή.

Χρονια πολλα για τα γενεθλια σου. Χρόνια πολλά σου λέω να ζήσεις!!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα!!! Παίκτης του άρη για ακόμα τρία χρόνια θα είναι ο λούκας σάσα ο οποίος ανανέωσε το. Πρωτοχρονιά έλα την πόρτα να χτυπήσεις ούτε λεπτό να μην αργήσεις αυτή θα είναι η τυχερή μου η χρονιά.

Χρονια πολλα - PicMix
Χρονια πολλα - PicMix from img1.picmix.com
Χρόνου φείδου (chrónou feídou, do not waste time) (ancient saying). Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Το κοριτσάκι που ήμουν είναι ακόμα εκεί και ας μην το βλέπω. Или ευτυχισμένο το νέο έτος! Μέσα στα φύλλα της καρδιάς μου το όνομά σου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, νά 'χεις ζωή παραμυθένια, δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσεις και ό,τι αγαπάς να αποκτήσεις. And see at χρονιά & at χρόνια. Κοιτάζομαι στο καθρέφτη και χαμογελάω. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει.

— эфтихизмэно то нэо этос!

Χρόνια πολλά να 'σαι καλά χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα χρόνια πολλά και καλά χρόνια πολλά απόψε όλα είναι τέλεια για σένα χρόνια πολλά και καλά. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Και αν δεν γευτείς τα δώρα του κοίταξε στην ψυχή σου και ένα πλατύ χαμόγελο θα έχει η μορφή σου. Κοιτάζομαι στο καθρέφτη και χαμογελάω. Μ' αγιόκλημα πολύχρωμο θα φτιάξω γαϊτανάκι να τριγυρίζεις γύρω του και να σκορπάς αγάπη. Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα!!! Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα. Χρονια πολλα για τα γενεθλια σου. Или ευτυχισμένο το νέο έτος! Χρόνια μας πολλά και πάντα μαζί. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χιλιάδες ευχές με όλη μου την αγάπη για σένα. Ό,τι τα μάτια αναζητούν και ό,τι ποθεί η ψυχή σου να γίνουν δώρα από τον θεό σήμερα στην γιορτή σου! Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε μαντινάδες για γενέθλια και ευχές γενεθλίων για τα χρόνια πολλά.

Εύχομαι να ζήσεις χρόνια πολλά και τον πήχη της ζωής να βάζεις ψηλά, ώστε να μην σε αγγίζουν πράγματα ασήμαντα. Χρόνια πολλά λουλούδι μου, ν' ανθίζεις, να μοσχοβολάς, και να χαρίζεις ομορφιά, σε όλους όσους αγαπάς για όλη σου τη ζωή. Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Χρονια πολλα για τα γενεθλια σου. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου τα όνειρά σου οι ευχές μου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗ και ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ♥ - YouTube
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗ και ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ♥ - YouTube from i.ytimg.com
Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. 100,423 likes · 1,133 talking about this. Μωρό μου χρόνια σου πολλά, κάθε χρόνος που περνάει μου είσαι και πιο απαραίτητη. Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Ευχόμαστε ο κύριος να σας δίνει υγεία, ευτυχία, σύνεση, αγάπη και χρόνια πολλά σε όλους εντός και εκτός ελλάδος. Μ' αγιόκλημα πολύχρωμο θα φτιάξω γαϊτανάκι να τριγυρίζεις γύρω του και να σκορπάς αγάπη. Χρόνια πολλά να 'σαι καλά χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα χρόνια πολλά και καλά χρόνια πολλά απόψε όλα είναι τέλεια για σένα χρόνια πολλά και καλά. Και αν δεν γευτείς τα δώρα του κοίταξε στην ψυχή σου και ένα πλατύ χαμόγελο θα έχει η μορφή σου.

Το κοριτσάκι που ήμουν είναι ακόμα εκεί και ας μην το βλέπω.

Διαβάστε πρωτότυπες ευχές για την εορτή του κωνσταντίνου και της ελένης. Χρόνια πολλά! quelltext bearbeiten. Να έχεις υγεία, τύχη, καλούς φίλους και υπέροχες αναμνήσεις. See more of ευχές και χρόνια πολλά on facebook. Ομορφιά μου σου εύχομαι να τα χιλιάσεις. Μέσα στα φύλλα της καρδιάς μου το όνομά σου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, νά 'χεις ζωή παραμυθένια, δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσεις και ό,τι αγαπάς να αποκτήσεις. Παίκτης του άρη για ακόμα τρία χρόνια θα είναι ο λούκας σάσα ο οποίος ανανέωσε το. Ευχόμαστε ο κύριος να σας δίνει υγεία, ευτυχία, σύνεση, αγάπη και χρόνια πολλά σε όλους εντός και εκτός ελλάδος. Χρόνια πολλά δε θα σου πω για θα στο πούνε όλοι! Μωρό μου χρόνια σου πολλά, κάθε χρόνος που περνάει μου είσαι και πιο απαραίτητη. Η αγάπη μου να σε συντροφεύει για πάντα! Σου εύχομαι τα χρόνια του. „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag, gewünscht